A Fémalk Fémöntészeti és Alkatrészgyártó Zrt. egyik legrégebbi ügyfelünk, csepeli és dunavarsányi üzemeibe is több ízben szállítottunk csarnokvilágítókat, reflektorokat, valamint térvilágító lámpatesteket

Első ízben a Fémalk Zrt. csepeli üzemében korszerűsítettük hatalmas belmagasságú üzemcsarnokuk világítását DMLS HB-21 indukciós csarnokvilágítókkal. A párás, meleg környezetben is kiváló teljesítményt nyújtó lámpák kis karbantartásigényük miatt jó választásnak bizonyultak. Az indukciós csarnokvilágítás egyik legfőbb erénye, hogy magas hőmérsékletű (akár 70 oC) területeken is biztonságosan és hosszú távon megbízhatóan üzemel, amely egy öntöde esetén nem elhanyagolható tényező. Az indukciós elektronikák 24 órás üzemben is kéz-meleg hőmérsékleten üzemelnek, továbbá a lámpatesteken szükségtelenek, így nincsenek hűtőlamellák, amelyek elkoszolódva problémássá tennék a passzív, adott esetben aktív hűtést. 

A következőkben helyi megvilágításokhoz szállítottunk DMLS RF-001 és RF-006 indukciós reflektorokat.

A hosszú együttműködés során több lépcsőben korszerűsítette, fejlesztette világítását a fémipari gyártó cég, ennek köszönhetően ma már több száz indukciós lámpatest segíti a gördülékeny és balesetmentes munkavégzést.

Referencia képek a csepeli üzemből:

Dunavarsányban a Fémalk Zrt. új üzemét 2015-ben adták át. Az új épület üzemterületeire, raktár csarnokaiba szintén a már jól bevált DMLS HB-21 csarnokvilágító lámpákat szállítottuk. A zöldmezős beruházás során a kültéri megvilágítást is mi szállítottuk, DMLS ST-008 indukciós térvilágító lámpatesteket. Az, hogy az egyik legmodernebb fémipari gyártócsarnokban is indukciós világítás üzemel, talán egyértelműen mutatja, hogy a technológia korszerű, és magas színvonalon biztosít minőségi megvilágítást.

Referencia képek a dunavarsányi üzemből és annak területéről: