Básti gumiszerviz

A Básti gumiszerviz a 2015. évi felújítás során hosszabb távra tervezett a világítást illetően: az indukciós technológiát választotta. A DMLS HB-21 indukciós csarnokvilágítók és DMLS RF-553 indukciós reflektorok egyenletes és káprázásmentes megvilágítást biztosítanak a megfelelő munkavégzéshez.

A gumis műhely belmagassága csupán 4 méter körüli, azonban az alacsony palástúszéles szögben vetítő DMLS HB-21 csarnokvilágítók így is optimális megvilágítás nyújtanak. Nem "pamacsolnak" maguk alá, mint egy klasszikus harang alakú mélysugárzó, de minden fényt közvetítenek a munkasíkra ellentétben egy hagyományos por- és páramentes fénycsöves lámpatesttel, ami maga mellé is világít, ebben az esetben teljesen feleslegesen. A DMLS RF-553 reflektorok a megfelelő szögben, a megfelelő helyeket világítják meg, az autók mindkét oldalán húzódó munkaterületet. Így az indukciós reflektorok nem "pazarolják az energiát" egyéb helyekre, mint például a járművek teteje, amik egy gumiszervizben teljesen indifferens területek.

Reméljük, Básti Gábor Úr azóta is elégedett, s egyben kedves vevői is, akik azonban ilyen fényárban könnyebben észreveszik majd, ha esetleg lemarad a szelepsapka!

Referencia képek: