2014-ben a Jász-Plasztik Kft. átfogó világításfejlesztési projektbe kezdett. Megtiszteltetés számunkra, hogy a nagy múltú, jászberényi cég a DML Hungary Kft-t és az indukciós világítástechnológiát választotta.

A jászberényi csarnokban DMLS HB-22 típusú indukciós csarnokvilágítók kerültek felszerelésre. Az irodákban, DMLS CEL VENUS, DMLS CEL-600 mélysugárzók és DMLS TC 60x60 álmennyezeti lámpatestek világítanak.

jaszplasztik_raktar_3d_terv_dmlhungary_2A világítástervezés egy ilyen méretű projekt esetén elengedhetetlen, hogy a legoptimálisabb lámpatípust tudjuk ajánlani ügyfelünknek, méghozzá a legoptimálisabb darabszámban. Éppen ezért, részletes terveket készítettünk a pontos fényértékek és árkalkuláció érdekében.

Íme, néhány kép a tervezés folyamatáról, mely azt hivatott bemutatni, hogy a DML Hungary Kft. teljes körű szolgáltatást nyújt a tervezéstől a beszerzésen át a kivitelezésig.

jaszplasztik_raktar_3d_terv_dmlhungaryAz irodáknál különösen ügyelünk arra, hogy az optimális megvilágítási környezet mellett esztétikus kivitelezésű lámpatestekkel tegyük kellemessé a munkakörnyezetet.

A Jász-Plasztik projekt további sajátossága az volt, hogy az általános munkamegvilágítás mellett biztonsági világításról is gondoskodnunk kellett. Mivel az indukciós csarnokvilágítás teljesítménye és kialakítása nem alkalmas tartalékvilágításnak, erre fénycsöves megoldást biztosítottunk ügyfelünknek, melyet szintén megterveztünk gondosan, hogy az előírásnak megfelelő lux mennyiséget biztosítsuk a balesetmentes környezethez.

Referencia képek: