Napelemparkok
Napelemparkok tervezése, kivitelezése és üzemeltetése. Az elmúlt években a DML Hungary Kft. egyik fő tevékenysége lett a napelemparkok kivitelezése és üzemeltetése. Hazánkban egyedülálló technológiai szinten építünk maximális hatéásfokú, modern napelemparkokat meglévő épületekre, vagy zöldmezős beruházásként.
3D tervezés
Helyzettől függően 3D világítási tervet készítünk, mely „látványosan” segíti a megrendelő és a szállító döntéseinek megalapozását.
Szállítás
Telephelyre szállítás raktárról 24-48 órán belül, rendelésre 8-10 héten belül.
Kivitelezés
Több, különböző engedélyekkel és minősítésekkel rendelkező alvállalkozó partnerrel kivitelezünk, melynek révén a termékekre szóló 5 év mellett, az elvégzett munkálatokra is 1 év garanciát vállalunk.
Üzemeltetés
Igény esetén üzemeltetést is vállalunk alvállalkozó partnereinken keresztül. Az első 5 évben teljes körű garancia! Lehetőség van a fény „bérlésére” is ESCO finanszírozási formában, mely esetben átvállaljuk a beruházás teljes költségét. A megrendelő ezt követően egy a megtérülési mutatóhóz mérten kényelmes időtávú üzemeltetési szerződés keretében a megtakarításból fizeti a beruházás értékét, s az üzemeltetés díját.
Finanszírozás
Finanszírozási lehetőségek: pályázatírás, banki finanszírozás, részletfizetés, ESCO konstrukció.