DMLS UFO kompakt indukciós fényforrás

Teljesítmények:40W
Foglalat:E27/E40
Energia felvétel (W):45
Áramerősség (A):0,21
Fényáram (lm):3050
Fényhasznosítás (lm/W):76
Színvisszaadási index (CRI):>80

Leírás

Bármely típusú, kompatibilis foglalattal rendelkező lámpatesthez alkalmazható, energiatakarékos, zárt vasmagos kompakt indukciós fényforrás.
A DMLS UFO fényforrás műszaki adatlapját az alábbiakban tekintheti meg. (Amennyiben a dokumentum nem jelenik meg, kérjük klikkeljen a letöltés gombra, vagy a további információk fülön megtekintheti a termék főbb tulajdonságait.)

Alkalmazási területek:
Bármely típusú, E27, vagy E40 foglalattal rendelkező lámpatesthez alkalmazható, energiatakarékos, zárt vasmagos kompakt indukciós fényforrás

Szállítási információk:
Megrendeléshez, kérjük, a „KAPCSOLAT” menüpont alatt található elérhetőségek valamelyikén vegye fel a kapcsolatot kollégáinkkal! Kiszolgálás raktárról 48 órán belül a 1115 Budapest, Bartók Béla út 105-113. szám alatti ügyfélszolgálati irodánkban.

Amennyiben az igényelt termék nincs készleten, a szállítási idő tengeri úton várhatóan 8-10 hét, kivéve egy esetleges „vis major” helyzetet. Igény szerint lehetséges a légi szállítás is (4-5 hét), de ebben az esetben a szállítási költségkülönbözetet a megrendelőnek kell állnia (térfogattól és súlytól függően, egyedi ajánlat).

Műszaki adatlap letöltése (PDF, 372KB)

További információk

Kategória

fényforrások

Alkalmazás

Teljesítmények

,

Elektronika

210 kHz

Méret (mm)

,