Bemutatkozás

dmlhungary_kft_1naperomu_veszto_

Rólunk

Vállalkozásunk, a DML Hungary Kft., 2009-ben jött létre főként indukciós- és led világítás korszerűsítési projektekre, de az évek múltával a vállalat az energetika és generálkivitelezés irányába tett jelentős lépései mára az említett ágazatok egyik kiemelkedő vállalkozásává tette a DML Hungary-t.

Cégünk 100%-ban magyar tulajdonú, mely főként energetikai projektek tervezésével és kivitelezésével foglalkozik, valamint ingatlanfejlesztések teljes körű lebonyolításával.

Célunk a legkorszerűbb technológiákkal a maximális energiatakarékosság elérése, ezzel egyidejűleg a környezetterhelés csökkentése.
Vevőinkkel hosszú távú, kölcsönös előnyökön alapuló kapcsolatra törekszünk, hiszen beruházásaink megtérülése, fenntartási ideje hosszú éveken keresztül közös célokat tűz ki beruházói és kivitelezői oldalról egyaránt.

A DML indukciós- és LED világítástechnika

Vállalkozásunk, a DML Hungary Kft., 2009-ben jött létre a digitális mágneses indukciós világítás világítástechnológia – angol nevének rövidítéseként DML /Digital Magnetic Light/ – hazai bevezetésére. A vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú. A kezdeti években az indukciós világítástechnikai termékek kereskedelme volt a vállalkozás főtevékenysége, mely idővel fokozatosan kiterjedt a hagyományos és LED technológiák forgalmazására egyaránt főként ipari-, mezőgazdasági-, kereskedelmi- és sportlétesítmények nagyteljesítményű általános világításának területén. A piaci igények idővel az említett technológiák szállításán túl azok szakszerű telepítésére is kiterjedtek, így a fejlesztési és korszerűsítési projektek tervezése, szállítása, kivitelezése szolgáltatási csomagban állt rendelkezésre.

Kereskedő vállalkozásból szolgáltató cég. Az utóbbi években már saját banki háttérrel az energiamegtakarításra irányuló projektek finanszírozása és üzemeltetése is lehetővé vált, a DML Hungary Kft. ESCO céggé alakult. A piac igényeinek felismerése - egyúttal időközben hitet téve az energiamegtakarítás, a fenntartható energiagazdálkodás mellett - végül életre hívta cégünk legújabb tevékenységét, megújuló energiás projektek, azon belül napelemes kiserőművek kulcsrakész telepítését, generálkivitelezését, akár ESCO finanszírozási konstrukcióban is. A DML Hungary Kft. napjainkban már 3 megawatt összteljesítményű saját tulajdonú erőművel is rendelkezik, mely portfóliót folyamatosan bővíti. A cégünkben szerepet vállalt befektető társaság tulajdonosai kiterjedt, magas szintű kapcsolatrendszert, valamint szilárd vagyoni garanciális hátteret biztosítanak tevékenységünkhöz. Cégünk célja, a fenti technológiákkal elérhető energiatakarékosság megvalósítása, ezzel egyidejűleg a környezetterhelés csökkentése, a világítási rendszerek korszerűsítése. Vevőinkkel hosszú távú, kölcsönös előnyökön alapuló kapcsolatra törekszünk, az értékesítésen túl segítünk a tervezésben, szállításban, kivitelezésben, finanszírozásban egyaránt.

Munkatársaink:

Nagy Zoltán

Ügyvezető

Cégünkkel kapcsolatos általános kérdésekkel, aktuális megrendelésekkel, projektekkel kapcsolatban keresse kollégánkat!

Dr. Nagy Zoltán

Gazdasági vezető

Számviteli és jogi ügyekkel kapcsolatban keresse kollégánkat!

Kálmán Tamás

Tervező, grafikus, DIALux oktató

Világítási tervezésekkel, valamint honlapunkkal kapcsolatos kérdések, észrevételek ügyében keresse kollégánkat!

Varga Tamás

Operatív vezető

Szállítással, számlázással, aktuális árakkal, rendelési információkkal keresse munkatársunkat!

Major Dániel

Értékesítési vezető

Aktuális projektjeinkkel, termékek készenléti információjával keresse bizalommal Dánielt!

Janovicz Emese

Pénzügyi vezető

Projekt adminisztrációval, számlázással kapcsolatos általános jellegű kérdésekkel keresse kolléganőnket

Jetter Attila

Építésvezető

Aktuális projektjeinkkel (naperőművek, generálkivitelezés) kapcsolatban keresse kollégánkat

Nagy Gábor

Projektvezető

Aktuális projektjeinkkel (naperőművek, generálkivitelezés) kapcsolatban keresse kollégánkat

Meder István

Tervező mérnök

Műszaki, elektronikia, generálkivitelezéseinkkel kapcsolatban keresse kollégánkat

Szalai István

Raktárvezető

Logisztikai, termékelérhetőségekkel kapcsolatban keresse kollégánkat

Vollai Attila

Villanyszerelő

Folyamatban lévő elektronikai kivitelezésekkel kapcsolatban kapcsolatos általános jellegű kérdésekkel keresse kollégánkat

Tölgyesi Gábor

Villanyszerelő

Folyamatban lévő elektronikai kivitelezésekkel kapcsolatban kapcsolatos általános jellegű kérdésekkel keresse kollégánkat