Naperőművek építése és üzemeltetése
Cégünk az elmúlt évek során folyamatosan áthelyezte stratégiai súlypontját a napelemparkok kicvitelezésére és üzemeltetésére. Rengeteg egyedülálló referenciával rendelkezünk. Ha hasonlót keres, várjuk megkeresését!
Felmérés
A felmérés a helyszín távolságától és komplexitásától függően díjmentes vagy díjazott. A díjazás megrendelés esetén jóváírásra kerül!
3D tervezés
Helyzettől függően 3D világítási tervet készítünk, mely „látványosan” segíti a megrendelő és a szállító döntéseinek megalapozását.
Szállítás
Telephelyre szállítás raktárról 24-48 órán belül, rendelésre 8-10 héten belül.
Kivitelezés
Több, különböző engedélyekkel és minősítésekkel rendelkező alvállalkozó partnerrel kivitelezünk, melynek révén a termékekre szóló 5 év mellett, az elvégzett munkálatokra is 1 év garanciát vállalunk.
Üzemeltetés
Igény esetén üzemeltetést is vállalunk alvállalkozó partnereinken keresztül. Az első 5 évben teljes körű garancia! Lehetőség van a fény „bérlésére” is ESCO finanszírozási formában, mely esetben átvállaljuk a beruházás teljes költségét. A megrendelő ezt követően egy a megtérülési mutatóhóz mérten kényelmes időtávú üzemeltetési szerződés keretében a megtakarításból fizeti a beruházás értékét, s az üzemeltetés díját.
Finanszírozás
Finanszírozási lehetőségek: pályázatírás, banki finanszírozás, részletfizetés, ESCO konstrukció.
Dialux oktatás
Oktatónk DIALux certifikációval és óriási tervezési tapasztalattal adja át tudását alap-, vagy fejlett szinten, és még többet: tippjeit (trükkjeit!) azoknak, akik a világításkorszerűsítési szakterületen, energetikai projektekben, vagy belsőépítészként, illetve egyéb tervezőként szeretnének magabiztos tudást elérni világítástervezésben.