Szolgáltatások

szolg

A DML Hungary Kft. alapítása óta több paradigmaváltáson van túl szolgáltatásait, fő tevékenységét tekintve, maradva persze az energetikai szakirányú beruházások széles mezsgyéjén. Ennek és a cég fejlődésének következménye, hogy mára a 3 fő szolgáltatáscsoport mellett (generálkivitelezés, naperőművek, energetika) az ezekhez kapcsolódó gyakorlati tevékenységek is szépen felsorakoztak, úgy mint az üzemeltetés, és a különféle finanszírozási módok ügyfélcentrikus megoldása egy adott projekt keretein belül.

Ilyen megoldás például az ESCO ügyintézés, mely népszerű választás ügyfeleink körében, nyilvánvalóan az akár 0 (nulla) százalékos önerő miatt. Több olyan referenciát is fel tudunk mutatni, ahol ezzel a megoldással évek óta működő beruházások működnek.

szolg

Generálkivitelezés: átfogó építési- és felújítási beruházások szervezése és bonyolítása

szolg

Energetikai megoldások: világításkorszerűsítés, napelemek, gépészeti kialakítások

szolg

Naperőművek: Cégünk elsősorban kiserőművi méretekben foglalkozik napelemes beruházások teljeskörű megvalósításával

Az erőművek komplex tervezési és kivitelezési folyamatát teljeskörűen vállaljuk, ismerve a hazai lehetőségeket mind geológiai, mind az ügymenet, mind a szabványok tekintetében. Ennek köszönhetően az elmúlt években szinte fő profilunkká vált a naperőművek zöldmezős beruházása, és épületekre történő kivitelezése.

szolg

Az általunk megépített ingatlan beruházások magas szintű műszaki tartalmának komplexitása magával vonja annak pontos, helyszín-specifikus ismeretét. Ebből következik, hogy az adott (általában) ipari ingatlan műszaki megoldásait fenntartani, karbantartani számunkra kézenfekvő és világos. Emiatt valljuk az átadás után azok üzemeltetését, karbantartását. Természetesen egyéb, nem cégünk által épített ipari létesítmény üzemeltetését is vállaljuk.

szolg

Egy beruházás legsarkalatosabb kérdése – túl a műszaki tartalmon – a projekt pénzügyi hátterének megléte, ismerete. A DML Hungary Kft. ezért proaktívan segíti ügyfeleit a megvalósítás legoptimálisabb pénzügyi megoldásának megtalálásában. Ennek eredménye az évek óta sikerrel működő ESCO finanszírozás, mely során ügyfeleink cégünkkel kötött partneri szerződés akár a projekt bekerülési költségének teljes terhét mi, a DML Hungary Kft. viseljük az építtető helyett, banki háttér bevonásával.