CHIO Intersnack

A CHIO Intersnack Magyarország Kft. győri üzemében is DMLS indukciós megoldások szolgáltatják a fényt "okosan"

speciális munkakörülmények miatt figyelemreméltó ez a referenciánk: a CHIO Intersnack Magyarország Kft. üzemének egyes területein jelentős hőterhelésnek vannak kitéve a lámpatestek, azonban a DMLS indukciós lámpák akár  +70°C-ban is állják strapát!

A gépek helyzetét, a közlekedő területeket, a pontos, változó  belmagasságokat figyelembe véve készítettük a terveket, amiket a helyszíni bejárás során pontosítottunk. Ennek eredménye, hogy a világítás az optimális lámpa darabszámmal, és fénypont magasságokkal készülhetett el. A homogén megvilágítást a különböző magasságokból GRIPPLE acélsodronyokkal függesztett, ehhez mérten különböző teljesítményű indukciós csarnokvilágítók adják. Ilyen módon optimalizálható a fogyasztás is!

 

A hatalmas üzemegység hosszú sütősorai között a világítás csak ideiglenesen, adott pillanatban időszakban szükséges, ráadásul a felülvilágítók által az épületbe aránylag sok természetes fény is bejut, így az ott elhelyezett DMLS TP-800 indukciós lámpatesteket mozgás- és fényérzékelőkkel láttuk el. A mozgásérzékelők kapcsolnak, amikor mozgást érzékelnek, de azok működése felülírt a fényérzékelő által az aktuális fényviszonyokat figyelembe véve. Az érzékelők a jeleket egy központi egységbe küldik a villamos elosztóba, ami a mágneskapcsolókat vezérli. Az okos világítási rendszer WI-FI hálózaton, akár Interneten keresztül is ellenőrizhető, kalibrálható. Az üzem műszaki vezetője akár mobiltelefonjáról kapcsolja a világítást, vagy finomhangolja az automatikát épp az adott körülményeknek megfelelően.

Az üzemegység korszerűsítésének II. ütemében a biztonsági világítás is korszerűsítésre került a DML Hungary Kft. által. A menekülő útvonalakra és az üzem minden egyéb területére optimalizált, teljesen újratervezett LED biztonsági és pánik világítás tökéletesen homogén fényviszonyokat és takarékos megoldást jelent immár az esetleges áramkimaradások idejére akár 3 órán át.

Az indukciós lámpák bizonyítják, hogy bár a technológia kissé elavultnak számít, ám élettartamban minden elvártnál jobban teljesítenek az itt is felszerelt indukciós lámpák

Referencia képek