EMF Kft. Kisvárda

A Kisvárda ipari területén található gyártó üzem, az EMF Kft. 2012 óta alkalmaz indukciós világítást

2012 óta több ízben volt alkalmunk indukciós világítást szállítani a Kisvárdai üzem kül- és belterületére, az EMF Kft. számára. indukciós csarnokvilágítókkal szereltük fel a gyártócsarnokot, míg az irodai és szociális helyiségekben álmennyezetbe süllyeszthető lámpatestekkel oldottuk meg költséghatékonyan, energiatakarékos világítótestekkel.

Az DMLS TC és CEL-362 indukciós lámpák kiválóan alkalmasak az alacsony belmagasságú irodák kellemes és hatékony megvilágítására, hiszen homogén fényük és magas frekvencián működő elektronikájuk miatt nem fárasztják a szemet, de elegendő fényt biztosítanak az optimális munkakörnyezet kialakításához.

Az üzemcsarnok területén lévő, ideális magasságban (6,5 m) elhelyezett DMLS HB-21 csarnokvilágítók a legmegfelelőbb fényt biztosítják magas színhőmérsékletükkel (6500 K) a precíz munkavégzéshez.

Az épület kültéri világítását tekintve: a DMLS RF-553 reflektor a jó pozicionálásnak és mozgásérzékelős kialakításnak köszönhetően a rakodóteret (teherbejárat) tökéletesen bevilágítja.

Az indukciós lámpák bizonyítják, hogy bár a technológia kissé elavultnak számít, ám élettartamban minden elvártnál jobban teljesítenek az itt is felszerelt indukciós lámpák

Referencia képek