ÉRV zrt.

Az Északmagyarországi Regionális Vízművek Zrt. lázbérci víztározójának gátkoronája is indukciós fényárban

Az ÉRV lázbérci víztározónál található telephelyen pontosan olyan indukciós térvilágítás került kiépítésre, mint amilyennel például a budaörsi IKEA, a Magyar POSTA parkolóit szerelte fel a DML Hungary Kft. Ha azonban a vízműveknél maradunk, a legeklatánsabb példa, korábbi referencia az Északdunántúli Vízmű, azaz az ÉDV Zrt. több telephelyének térvilágítása, ahol egyebek mellett szintén a következő indukciós lámpatest került felszerelésre.
DMLS ST-008 indukciós kandeláberek az új fejlesztésű gyémánt mintás tükröknek köszönhetően kiváló választásnak bizonyultak Lázbércen is, hiszen a nagy területek általános megvilágítására biztonságtechnikailag és esztétikailag is megfelelnek. A kamerák immár jól látnak, a gát korona pedig valóban “fényes koronaként” díszeleg. A kivitelezést is a DML Hungary Kft. végezte, a villanyszerelésen túl az oszlopok rozsdamentesítését, alapozását, festését is.

A képeken látható, hogy a lázbérci gátkorona és környéke gyönyörű, kár lett volna kivilágítatlanul hagyni! A magasabb színhőmérséklet által (5000 K) éjjel is nappali fényben fürdik a táj.

Referencia képek