Főpolgármesteri Hivatal belső udvara

Igen speciális világítástechnológiát, indukciós világítást alkalmaztunk Budapest rangos intézményében a kellemes fényérzet és hangulat érdekében, mely egyben élettartam garanciája miatt is jó megoldásnak bizonyult.

Megtisztelő, hogy cégünk évek óta közreműködhet a Főpolgármesteri Hivatal egyes világításkorszerűsítési projektjeiben!
2017 nyarán az udvari világítást fejlesztettük, reméljük, a Hivatal rangjának megfelelően, hiszen itt nem csupán a luxokra, a megfelelő fényminőségre, fénymennyiségre kellett odafigyelnünk, hanem a telepített eszközök, lámpatestek, kandeláberek stílus azonos megjelenésére, de emellett a kiviteli munkálatok gyors és minőségi elvégzésére is! Nem festett volna jól egy feltúrt Főpolgármesteri fogadó udvar hosszú napokon át! Az udvari világítás, természetesen, alkonykapcsolókkal, automatikusan, s az alkalmazott DMLS indukciós termékek (DMLS VENUS JX fényforrások, DMLS RF-005 reflektorok) révén jó hosszú időn át problémamentesen működnek majd!

A Főpolgármesteri Hivatal megbízásából ezen a projekten felül számos alkalommal volt szerencsénk együttműködni, sőt, a munkavégzés folyamatosan zajlik kisebb-nagyobb léptékű projekteken, ami az egyik legfontosabb visszajelzés számunkra és a közös bizalom jele

Referencia képek