Galvánplastik

mozgasd!
mozgasd!

A Galvánplastik Kft. LED világításkorszerűsítése minden fronton megtörtént

A Galvánplastik Kft. székesfehérvári telephelyén több ütemben megvalósult világításkorszerűsítés és fejlesztés során a teljes elektromos kivitelezés volt a feladatunk. A fröccsöntő és galvanizáló üzemegységekben LED csarnokvilágítók, LED fénycsöves  por- és páramentes lámpatestek, az irodákban LED panelek. A munkaállomások helyi megvilágítására integrált LED-es lámpatestek kerültek felszerelésre. A térvilágítás is megújult, ahol szintén LED utcai lámpatesteket és reflektorokat alkalmaztunk mozgás- és fényérzékelőkkel optimalizálva működésüket. Az új galvanizáló üzemcsarnok fejlesztése során a megrendelői igények alapján a teljes hálózatépítést, az elosztószekrény tervezését, beüzemelését, valamint a biztonsági világítás kialakítását is elvégeztük.

Látványos eredményt értünk el a gyárterület minden pontján. A munkálatok során az elavult világítást sikerült korszerű, energiahatékony megoldásokkal kiváltani, aminek köszönhetően a gyártás munkavédelmi szempontból és ergonómiailag is a kor színvonalának megfelelő.

A kivitelezés során a megrendelővel proaktív módon egyeztetve, kitalálva igényeit. A kapcsolási rendet, valamint a kapcsolók helyét is megváltoztattuk az aktuális munkarendhez, "layout"-hoz igazodva.