Industár Kft.

Industár Kft. - folytatásos sikertörténet

2014-ben azzal keresett meg bennünket az Industár Kft., hogy biztosítsunk nekik 8 db DMLS HB-21 200W csarnokvilágító lámpatestet tesztelésre. A tesztelést követően végül 184 db indukciós lámpatestet szállítottunk nekik, köztük RF-005, RF-006 reflektorokat, ST-639 kandelábereket, s a cég esztétikusan kialakított tűzi-víztározó tava mellé PARK-1 állólámpákat.

Izgalmas feladat volt az igen eltérő területeket (raktárcsarnok, alacsony belmagasságú, nagy fényigényű üzemterület, térvilágítás és parkvilágítási feladatok) a legoptimálisabb indukciós megoldással kialakítani.

A személyes bejáráskor nagyon kiváló visszajelzéseket kaptunk a több éve működő a megvilágítás minősége, a megtakarítási értékek és általában véve a beruházás pozitív hatásait tekintve. Legújabb információink szerint következő csarnokukat is ránk bízzák, s az indukciós technológiára, ami a világítást illeti! Örülünk az együttműködésnek, kiváló partnerre leltünk bennük, büszkék vagyunk ezen sokrétű és szép referenciára!

Az indukciós lámpák bizonyítják, hogy bár a technológia kissé elavultnak számít, ám élettartamban minden elvártnál jobban teljesítenek az itt is felszerelt indukciós lámpák

Referencia képek