Intersnack Magyarország Kft.

2017 év végén adtuk át a "CHIO" gyár teljes világításkorszerűsítésének IV. és egyben záró ütemét

Egyik szemünk sír, másik nevet. 2017 év végén adtuk át a “CHIO” gyár teljes világításkorszerűsítésének IV. és egyben záró ütemét, az alapanyag-, készáru raktárakra és a kültérre vonatkozólag.

A raktárakban a már korábban is alkalmazott felügyeleti rendszerre kapcsoltuk rá, így a világítás csupán akkor működik, ha arra szükség van, nagy magasságba szerelhető, szuper-érzékeny mozgásérzékelőkkel kapcsolgatva azt. A felügyeleti rendszer számítógépről, tabletről, telefonról is elérhető, kalibrálható, vezérelhető. A szimplán a világítástechnológia kiváltásából fakadó 30-40%-os energiamegtakarítás nagyságrendekkel növelhető a szükség szerinti kapcsolásokkal!

A raktárakban a jól bevált DMLS HB-21 indukciós csarnokvilágítókat alkalmaztuk a régi fénycsöves megoldások helyett, a kültéren LED-es fejlesztés történt, ahol pedig a nátriumgőzös technológiát cseréltük le, sikerrel. Beszéljenek a képek…

2014 óta zajlott a korszerűsítés, minden éven, hiányozni fog a jól ismert terep és az ott dolgozók! Köszönjük a lehetőséget, a közös munkát!

Referencia képek