JABIL Circuit

2011-ben, első nagyobb projektjeink egyikeként szállítottunk indukciós lámpákat a JABIL Circuit Hungary Kft. raktárcsarnokaiba

Azóta 2014-ben és 2015-ben a Polgár Ipari Parkban megvalósult újabb, sok ezer négyzetméteres JABIL fejlesztések során is cégünk, a DML Hungary Kft. szállította a kültéri és beltéri világítást.
A kültéren, kamionbeállóknál DMLS RF-553 és RF-005 reflektorok, a beltéren pedig DMLS HB-21 indukciós csarnokvilágító, valamint DMLS TP, TP-800 fali lámpatestek felelnek a homogén megvilágításért. Az irodákban DMLS TC és DMLS CEL VENUS álmennyezeti lámpatestek szolgálnak.  A lámpatestek szállításán túl cégünk végezte a kivitelezési munkálatokat is további 1 év garanciát biztosítva a szerelésre az 5 éves termékgarancián túl. 
Polgár Ipari Park területén fekvő raktárcsarnokok beruházóit, bérlőit és a DML Hungary Kft-t igazolja, hogy az indukciós világítás megállja a helyét sok év távlatából is. Az elmúlt évek során csaknem 500 világítótest került beszállításra, reméljük a tendencia folytatódik az újabb fejlesztések során!

Az indukciós lámpák bizonyítják, hogy bár a technológia kissé elavultnak számít, ám élettartamban minden elvártnál jobban teljesítenek az itt is felszerelt indukciós lámpák

Referencia képek