Jász-Plasztik

2014-ben a Jász-Plasztik Kft. átfogó világításfejlesztési projektbe kezdett a DML Hungary Kft. közreműködésével.

Megtiszteltetés számunkra, hogy a nagy múltú, jászberényi cég a DML Hungary Kft-t és az indukciós világítástechnológiát választotta.

A jászberényi csarnokban DMLS HB-22 típusú indukciós csarnokvilágítók kerültek felszerelésre. Az irodákban, DMLS CEL VENUSDMLS CEL-600 mélysugárzók és DMLS TC 60×60 álmennyezeti lámpatestek világítanak.

világítástervezés egy ilyen méretű projekt esetén elengedhetetlen, hogy a legoptimálisabb lámpatípust tudjuk ajánlani ügyfelünknek, méghozzá a legoptimálisabb darabszámban. Éppen ezért, részletes terveket készítettünk a pontos fényértékek és árkalkuláció érdekében.

Íme, néhány kép a tervezés folyamatáról, mely azt hivatott bemutatni, hogy a DML Hungary Kftteljes körű szolgáltatást nyújt a tervezéstől a beszerzésen át a kivitelezésig.

Az irodáknál különösen ügyelünk arra, hogy az optimális megvilágítási környezet mellett esztétikus kivitelezésű lámpatestekkel tegyük kellemessé a munkakörnyezetet.

A Jász-Plasztik projekt további sajátossága az volt, hogy az általános munkamegvilágítás mellett biztonsági világításról is gondoskodnunk kellett. Mivel az indukciós csarnokvilágítás teljesítménye és kialakítása nem alkalmas tartalékvilágításnak, erre fénycsöves megoldást biztosítottunk ügyfelünknek, melyet szintén megterveztünk gondosan, hogy az előírásnak megfelelő lux mennyiséget

Az indukciós lámpák bizonyítják, hogy bár a technológia kissé elavultnak számít, ám élettartamban minden elvártnál jobban teljesítenek az itt is felszerelt indukciós lámpák

Referencia képek