Magyar Posta

A Magyar Posta Országos Logisztikai Központ térvilágítása 2012-ben készült el és azóta is kiválóan működik

A központi parkolóban egy 15-20 m magasból világítunk, míg a többi esetben 6-8 méteres oszlopokra kerültek a DMLS ST-008 indukciós térvilágító lámpatestek.

A kivitelezés során fontos biztonsági előírásokat kellett betartanunk úgy, hogy a folyamatos munkavégzést ne akadályozzuk. Látványos az eredménye a korszerűsítésnek, hiszen már az autópálya lehajtóról is “világosan látszik”, hogy az egész terület hatékony világítást kapott. A nátrium monokróm sárga fényével összevetve az indukciós világítás nappali derűs égbolt színhőmérsékletét kölcsönzi a POSTA budaörsi telephelye számára, ezáltal élénkebbek a színek, kontúrok, így komfortosabb, biztonságosabb az éjszakai munkavégzés. A kivitelezést követően a hiteles fény- és fogyasztásmérési jegyzőkönyvek is visszaigazolták a projekt létjogosultságát.

Büszkék vagyunk arra, hogy a Magyar Posta állami cégóriás beszállítójaként mutathatjuk meg az indukciós világítás előnyeit, melyből a cég is profitál, hiszen a régi világításhoz képest a megtakarítás a Magyar Posta saját tesztjeit követően azt az eredményt hozták: a hagyományos 250W-os nátrium lámpákhoz képest a 150W-os indukciós lámpatestek alkalmazása 50,6% megtakarítást eredményezett.

Az indukciós lámpák bizonyítják, hogy bár a technológia kissé elavultnak számít, ám élettartamban minden elvártnál jobban teljesítenek az itt is felszerelt indukciós lámpák

Referencia képek