OMV töltőállomás

2012-ben került átadásra az első OMV töltőállomás, mely mostantól a DML Hungary Kft. által forgalmazott indukciós világítással üzemel

Az OMV váci úti töltőállomásán az energiatakarékosság és a környezetvédelem jegyében sikerült megvalósítani egy olyan világításkorszerűsítési projektet, mely az indukciós technológia minden előnyét kihasználva jelentősen csökkentette a töltőállomás üzemeltetési költségeit (a világításra fordított energia kb. a felére csökkent az indukciós fényforrásoknak köszönhetően).

A világításkorszerűsítési projekt első ütemeként a töltőállomás külső területein térvilágítási lámpákat, valamint a kutak feletti tető nagy teljesítményű halogén sugárzóit cseréltük DMLS ST-008 és DMLS TT-502 indukciós lámpatestekre a megvilágítási szint és minőség jelentős javítása mellett.

Az első OMV kút, mely az energiahatékony, környezetbarát indukciós lámpák alkalmazásával az üzemeltetés költségeit tehát csökkentette, cégünk és a technológia jóvoltából ráadásul 5 éves garancia mellett nyugodtan, gördülékenyen bonyolíthatja forgalmát, ami várhatóan növekedni is fog az éjszakai látványos fényár végett.

Az indukciós lámpák bizonyítják, hogy bár a technológia kissé elavultnak számít, ám élettartamban minden elvártnál jobban teljesítenek az itt is felszerelt indukciós lámpák

Referencia képek