Zsidró Szalon

Elegáns belvárosi üzletben hódít az indukció: Zsidró Szalon - Andrássy út, Budapest

Meggyőző fényár az Andrássy út exkluzív üzletsorán a Zsidró szalon portálja, ahol kis darabszámmal értünk el nagy mennyiségű és homogén fényt az indukciós lámpák minden előnyét kihasználva.

A munkához optimális munkakörülményeket biztosító DMLS CEL-362 álmennyezeti indukciós lámpák esztétikusak akár egy divatos fodrászszalonhoz is, ám teljesítményük révén is meggyőzően tündöklőek. A precíz munkavégzéshez elengedhetetlen a nagy fényerő, melyet jelen esetben 80W-os álmennyezetbe süllyeszthető lámpákkal oldottunk meg. Ám talán ennél is sokkal fontosabb, hogy az indukciós lámpatestek által biztosított 5000 Kelvin fokos színhőmérséklet garantálja a színhűséget! Így nem okozhat csalódást a frissen festett haj színe a természetesen fényben az üzletből kilépve. Ez, úgy gondoljuk, épp oly fontos a hajszobrásznak, mint a kedves vendégnek!

Az alábbi képeket végignézve látható, hogy a nagy belmagasság ellenére az elsősorban irodai megoldásnak számító világítótestek hősiesen helytállnak és segítik a precíziós mestermunkát immáron hosszú évek óta, a kivitelezés, ugyanis 2012-ben készült el.

Az indukciós lámpák bizonyítják, hogy bár a technológia kissé elavultnak számít, ám élettartamban minden elvártnál jobban teljesítenek az itt is felszerelt indukciós lámpák

Referencia képek