ZWACK Unicum Nyrt. Palackozó, Dunaharaszti

Cégünk 2018-ban korszerűsítette a ZWACK Unicum Nyrt. dunaharaszti palackozó üzemének általános és biztonsági világítását.

Por- és páramentes fénycsöves lámpatesteket cseréltünk 140 lm/W teljesítményű LED csarnokvilágítókra, ezzel csökkentve az energiafelhasználást, ugyanakkor radikálisan emelve a megvilágítási szintet. Korábban ez a szint 100-200 lux közötti tartományban volt mérhető, jelenleg 400-500 lux körüli értékek a jellemzők. A technológiaváltással csökken az energiafogyasztás, de jelentősen csökken majd a karbantartás igény is.

A biztonsági világítást is akkumulátoros LED lámpatestek biztosítják immár, mindössze 6W fogyasztással, melyek csupán áramszünet esetén kapcsolnak. Így a korábban jellemző, az általános világításba integrált inverteres megoldás karbantartásigénye is kvázi megszűnik a jövőben.

A kivitelezési munkák során a teljes villamos hálózat is megújult, a megrendelő igénye alapján alakítva az új kapcsolási rendet.

" Módfelett büszkék vagyunk, hogy egy ilyen nagy múltú cég, mint a ZWACK Unicum, a kecskeméti üzeme után (2017), újra bizalmat szavazott a DML Hungary Kft-nek! "

Referencia képek